FHR d.o.o. -Pravila kreativnog natječaja

1. NAZIV, SJEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI U POGLEDU ORGANIZATORA KREATIVNOG NATJEČAJA

Organizator kreativnog natječaja “Učini nemoguće” FHR d.o.o., Nova Ves 45/ 10000, Zagreb, OIB 86768378957 u daljem tekstu Organizator.

2. NAZIV, VRIJEME TRAJANJA I MJESTO ODRŽAVANJA KREATIVNOG NATJEČAJA

Kreativni natječaj pod nazivom “Učini nemoguće” održava se na web stranici (www.ucininemoguce.hr) u cilju promocije Rexone. Kreativni natječaj na stranicama Organizatora traje od srijede, 15. lipnja 2022. godine do nedjelje, 31. Srpnja 2022. godine sa završetkom u 17:00 sati, uključujući oba datuma, radi nagrađivanja lojalnosti korisnika. Pobjednici kreativnog natječaja bit će izabrani i obaviješteni o preuzimanju nagrade najkasnije do 8. kolovoza 2022. u 17 sati. Pobjednici kreativnog nagradnog natječaja bit će objavljeni na službenoj Rexona FB stranici (ime i prezime) te na ucininemoguce.hr. Pravila kreativnog natječaja će biti objavljena na službenoj stranici Organizatora. Prije sudjelovanja u natječaju, svaki sudionik mora prihvatiti odredbe natječaja definirane u Pravilima kreativnog natječaja.

3. PRAVILA I OPIS SUDJELOVANJA U KREATIVNOM NATJEČAJU

Na web stranici Organizatora, u okviru kratkog kviza namijenjenom kreativnom natječaju, zadatak sudionika da ispuni kviz i u zadnjem odgovoru opišu kada su izašli iz svoje komfor zone i učinili nešto nemoguće. Od sudionika se očekuje da na što zanimljiviji i kreativniji način odgovore na postavljeni zadatak. Žiri će razmatrati sve odgovore koje ispunjavaju kriterije i proglasiti pobjednike isključivo na osnovu kreativnosti/zanimljivosti.
Dobitnici će biti kontaktirani putem maila uz informacije o primopredaji nagrade.

Na kreativnom natječaju mogu sudjelovati svi koji:

su suglasni da se osobni podaci dobitnika (ime i prezime) objave na službenoj FB stranici Rexona Hrvatska https://www.facebook.com/rexona.hr/
su stariji od 18 godina
su državljani Hrvatske i imaju prebivalište u Hrvatskoj
su suglasni s pravilima ovog natječaja pristaju da Organizator prikupljene odgovore koristi kao promotivne materijale bez dodatnih nadoknada sudionicima pristaju da Organizatoru ostave svoje osobne podatke (ime, prezime, kontakt telefon i e-mail adresu) prvenstveno u svrhu kontaktiranja ako je sudionik osvojio nagradu

Svi koji ispunjavanju gore navedene odredbe imaju pravo sudjelovanja u kreativnom natječaju, izuzev zaposlenih kod Organizatora, marketinških i PR agencija koje sudjeluju u promociji natječaja, kao i članova njihovih obitelji (djeca, roditelji i supružnici).
Odgovori ostavljeni od nedjelje, 31. srpnja nakon 17:00 sati, zatim oni koji ne odgovaraju zadanoj temi, kao i odgovori koji nisu autorskog tipa, neće biti razmatrani od strane stručnog žirija.

4. NAGRADE

13 najkreativnijih odgovora na web kvizu osvajaju:

1. mjesto: Samsung Galaxy Watch 4 40MM
2. mjesto: 2 x Poklon bon od 1,000kn
3. mjesto: 10x Rexona poklon paket od 5 proizvoda

5. UVJET ZA PREUZIMANJE NAGRADA

Dobitnik je obvezan da u roku od 48 sati od proglašenja dobitnika, Organizatoru odgovori na istu i prihvati nagradu. U slučaju da dobitnik u navedenom roku (48 sati) ne obavijesti Organizatora o prihvaćanju nagrade, gubi pravo na dobivenu nagradu i žiri bira sljedećeg dobitnika po istim pravilima.
Svi osobni podaci zaštićeni su u skladu s općim pravilima organizatora natječaja u oblasti zaštite podataka i u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka. Sudionici kreativnog natječaja izričito se slažu da organizator koristi osobne podatke isključivo za potrebe ovog natječaja.

6. SUDIONICI/SUGLASNOST SA PRAVILIMA

Pobjednici kreativnog natječaja nemaju pravo da zahtijevaju drugačiju nagradu od one koja je navedena u ovim Pravilima. Nagrada se ne može zamijeniti za novac.
Ako dobitnik nije iz Zagreba, dužan je da po svoju nagradu dođe na naznačeno mjesto u Zagrebu ili će mu nagrada biti isporučena na kućnu adresu. Organizator zadržava pravo da u svakom trenutku izmjeni pravilnik.

Opće odredbe:
Organizator obavještava sve sudionike na ovom natječaju, da isti ima isključivo zabavni karakter, da se sudjelovanje ni na koji način i ni pod kojim uvjetima, posredno ili neposredno ne naplaćuje, niti je sudjelovanje na natječaju uvjetovano bilo kakvim materijalnim davanjem od strane osobe koja na natječaju sudjeluje.

Molimo da pažljivo pročitate ova pravila prije nego što sudjelujete i sačuvate kopiju pravila za svoju arhivu.
Prijavom za sudjelovanje na ovom kreativnom natječaju smatra se da je svaki sudionik pročitao/la ova pravila, da ih je razumio u cijelosti i dao suglasnost za sljedeće:

Kao osoba koja je starija od 18 godina, suglasan/a sam s davanjem mojih osobnih podataka.
Također sam suglasan/a da materijal nastao tijekom realizacije ovog natječaja može se koristiti na internet stranici koju je postavio Organizator kao i da se koriste u druge marketinške svrhe (Facebook, Instagram i dr,), a sve u vezi ovog natječaja i dok traje promocija ovog natječaja.
Obaviješten/a sam da se moji osobni podaci ime i prezime, adresa stanovanja broj telefona prikupljaju isključivo zbog identifikacije dobitnika nagrade. Također sam obaviješten/a o svom pravu da svoj pristanak na davanje osobnih podataka opozovem, kao i svojim pravima u slučaju nedozvoljene obrade.
Pristajem da me se kontaktira od strane Organizatora u vezi ove akcije.
Potvrđujem da Organizator ne snosi odgovornost u slučaju zloupotrebe materijala kao i da Organizator nije odgovoran za štetu koja mi može nastati usred (zlo)upotrebe podataka koje ostavljam ovim putem.
U slučaju spora, primijenit će se pravo Republike Hrvatske i nadležnost suda u Zagrebu.
Shodno Zakonu o Zaštiti osobnih podataka, podaci nagrađenih se čuvaju u bazi Organizatora onoliko dana koliko je potrebno da se nagrada isporuči, a najviše 30 dana nakon čega će biti automatski izbrisani.